top of page
AKLIMA BIR FİKİR GELDİ ÜNİVERSİTELİLER ARASI İLETİŞİM FİKİRLERİ YARIŞMASI XIII ÜNİVERSİTELER BULUŞMASI BAŞLADI
12 Ekim 2023
ERCİYES ÜNİVERSİTESİ

Meslek Birliğimizin  Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteği ve UNESCO Türkiye Milli Komisyonunun katkılarıyla gerçekleştirdiği “Aklıma Bir Fikir Geldi Üniversiteliler Arası İletişim Fikirleri Yarışması” kapsamında üniversitelerle bir araya gelmeye devam ediyor.

Bu yıl on üçüncüsü düzenlenecek yarışma çerçevesinde üniversitelerimizin katılımıyla ‘Fikri Mülkiyet-Telif Hakları’ ve ‘Radyo ve Televizyon Yayıncılığının Geleceği’ konularını içeren konferanslar ve 2009 yılından itibaren derece alan tüm eserlerin yer aldığı sergilerin ilki Erciyes Üniversitesinin ev sahipliğinde, Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşti.

Sergi Açılışı ve Açış Konuşmaları Kayseri Valisi Gökmen ÇİÇEK Erciyes Üniversitesi Rektörü PROF. DR. Fatih ALTUN, RATEM Yönetim Kurulu Başkanı M. Aydın ŞERBETCİOĞLU ve Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı PROF. DR. Hakan AYDIN tarafından yapıldı. RATEM Bilişim Genel Müdürü Yusuf GÜRSOY moderatörlüğünde gerçekleştirilen panelde; Yargıtay 7.Ceza Dairesi Üyesi Erdoğan İSHAKOĞLU, Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürlüğünden Kültür ve Turizm Uzmanı Hakan Evrim TÜTÜNCÜ Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesinden Doç. Dr. Onur ÖNÜRMEN, Televizyon Programcısı ve Köşe Yazarı Kübra PAR ve RATEM Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Faruk HAMURCU konuşmacı olarak yer aldı.

bottom of page